Today.ua

ПриватБанк стягує у громадян гроші за погашені кредити: важлива інформація

ПриватБанк звинуватили у вимаганні коштів за погашення кредиту у клієнта, який виплатив його ще в 2009 році. При цьому банк не видав довідку про закриття заборгованості і продовжує вираховувати гроші нібито за кредит. Свій негативний відгук клієнт залишив на сайті Мінфіну, звернувши увагу на те, як нахабно поводяться співробітники фінустанови, продовжуючи "загрожувати" йому.

Обурений клієнт збирається подати до суду на банк. Крім того, що ПриватБанк вніс його в "чорний список", він ще й вимагав грошей, які клієнт має намір повернути.

"Такого нахабного банку я за свої 50 років не бачив...Де ваша совість? Ви навіть виписку не надаєте. А з мене безпідставно вимагаєте. До зустрічі в суді!", - сказано у відгуку.

У відповідь на цей відгук співробітники ПриватБанку запросили в клієнта його контактні дані і пообіцяли розібратися в ситуації.

За правилами ПриватБанку, у разі прострочення виплати кредиту на суму від 100 грн протягом одного місяця з громадянина стягується штраф у розмірі 50 грн., протягом другого місяця поспіль і більше – штраф 100 грн.

Раніше у клієнта ПриватБанку виникла конфліктна ситуація з поверненням свого депозиту. Протягом двох місяців банк обіцяє видати депозит людині, яка перебуває у лікарні і потребує коштів на лікування, однак цього не робить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ