Today.ua

Притула назвав спонсорів партії “Голос“

Відомий український шоумен і член партії "Голос" Сергій Притула розповів про спонсорів політсили. Зокрема, в інтерв'ю Яніні Соколовій він розповів, що український олігарх Віктор Пінчук не надавав кошти "Голосу".

"Я точно можу сказати, що Пінчук не спонсорує "Голос". Це був один з головних рубіконів, який ми вирішили не переходити. Ще було кілька людей з першої десятки Forbes, які пропонували свою посильну допомогу. Вона була дуже суттєва. Але на початку політичної кар'єри взяти гроші в олігарха - це вистрілити собі в ногу", - сказав Сергій Притула.

Він також зазначив, що гроші партії дав гендиректор української інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала. Також Притула зізнався, що було кілька людей з першої десятки Forbes, які пропонували свою посильну допомогу.

Томаш Фіала, за його словами, до "Голосу" ставлення може мати побічно.

"Я думаю, що Томаш Фіала має відношення до нас побічно, тому що кілька людей з нашої команди пройшли "школу" інвестиційної компанії Dragon Capital і були не гіршими фахівцями, якими розкидатися немає сенсу. Чи фінансує він особисто - я не знаю" , - зазначає актор.

За словами шоумена, політсила має багато донорів, і не всі хочуть бути названими. Притула каже, що гроші брати у них не соромно, тому що всі вони - люди, які досягли всього самі. Серед таких - представники IT-індустрії і ресторатор Діма Борисов.

Святослав Вакарчук, за словами Притули, вніс 1,5 млн грн, сам Сергій Притула - близько 200 тис грн.

Нагадаємо, згідно з попередніми результатами виборів, Сергію Притулі не вистачає голосів, щоб потрапити до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ