Today.ua

Приречені на компліменти: названо найпривабливіші стрижки для блондинок, які зараз у тренді

Блондинки часто віддають перевагу коротким стрижкам, які мають омолоджуючий ефект, і акцентують увагу на рисах обличчя. Стилісти назвали трендові на сьогоднішній день стрижки, які незалежно від своєї довжини, ідеально підходять дівчатам зі світлим волоссям.

Зачесана вгору піксі

Ця стрижка візуально витягує силует та ідеально підходить дівчатам маленького зросту. Легка завивка надасть білим пасмами текстури і триматиме форму стрижки. Піксі може бути ультракороткою з виголеними скронями, меліруванням або повністю поголеною потилицею. Все залежить від вашої готовності до експериментів.

Багатошаровий боб із тонкими шарами

Боб вважається найстандартнішою стрижкою для білявих жінок. Така зачіска надає об'єму волоссю, особливо якщо майстер зробить багато тонких шарів. Боб з довгим чубчиком не тільки освіжає звичний образ, але й робить тонке волосся ще густішим. Вирішувати, звичайно, вам, але не поспішайте відмовлятися від чубчика.

Каре з довгим тонким чубчиком

Каре підходить власницям різних відтінків блонду. Тонкий довгий чубчик чудово доповнить образ і приховає недоліки на обличчі. Класичне каре ідеально підходить для блондинок із прямим волоссям. На піку моди зараз знаходиться каре з подовженими пасмами у обличчя, а також ультракоротке зі зрізом на лінії вушних мочок.

Об'ємний боб з меліруванням

Мелірування знову в тренді. Цей вид фарбування чудово поєднується із стрижкою боб. Романтичні натури обов'язково оцінять боб із меліруванням. Пасма можна злегка підкрутити і вийде ефектне і навіть можна сказати парадне укладання.

Раніше стилісти назвали три модні універсальні стрижки для дівчат до 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ