Today.ua

Принц Гаррі залишив Меган Маркл і повернувся в королівську сім'ю

Принц Гаррі прилетів до Великобританії і планує взяти участь в урочистому заході як старший член королівської сім'ї. Це буде один з останніх для принца Гаррі королівських заходів. При цьому ЗМІ поспішили повідомити, що він прилетів без своєї дружини Меган Маркл.

Так, молодший онук королеви Єлизавети II має з'явитись на саміті, організованому на підтримку своєї ініціативи природоохоронного туризму Travalyst в Единбурзі.

Цей вихід принца Гаррі, за даними журналістів, стане першою гучною подією з того моменту, як він на початку січня 2020 року оголосив про складення з себе королівських повноважень.

Слід зазначити, що до Великобританії він прилетів сам - без своєї дружини Меган Маркл та їхнього маленького сина Арчі. Сім'я принца Гаррі тим часом залишилася в Канаді. Однак є інформація, що протягом наступних декількох тижнів у принца Гаррі і Меган Маркл заплановані спільні заходи в Великобританії.

Вперше вони з'являться разом 5 березня на церемонії вручення премії Endeavour Fund Awards, яка проходить в Лондоні. Також 7 березня вони відвідають музичний фестиваль "Маунтбеттен" в Альберт-холі.

Як відомо, на початку січня принц Гаррі та його дружина Меган Маркл прийняли непросте рішення: вони відрікаються від права на успадкування британського престолу і тепер не зможуть представляти королівську сім’ю в офіціозах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ