Today.ua

Прикордонники переконали українських дівчат не працювати в російських борделях

Нещодавно у міжнародний пункт пропуску "Гоптівка" на кордоні з Російською Федерацією на виїзд прибули три громадянки України віком 22-26 років. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

За інформацією правоохоронців, одна з жінок, що протягом останніх 5 років проживає у країні-агресорі, намагалась переправити до РФ двох співвітчизниць, яких планували використовувати у сфері надання послуг інтимного характеру.

Про протиправну діяльність організаторки торгівлі людьми свідчать задокументовані факти, йдеться у повідомленні відомства.

Організаторку каналу затримано співробітниками оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із представниками відділу по боротьбі з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровської області.

Жінка надаватиме пояснення представникам правоохоронних органів.

Також повідомляється, що після проведеної бесіди дівчата відмовились прямувати на територію суміжної держави та повернулись в Україну.

Нагадаємо, у 2018 році оборот торгівлі між Украною та Росією, незважаючи на економічні санкції, склав 14,98 млрд доларів, що майже на 2 млрд більше, ніж у 2017 році.

Також ми писали, що згідно з даними "Укрзалізниці", найприбутковішим потягом став рейс № 5/6 "Київ – Москва", який приніс компанії в 2018 році 120 млн гривень прибутку, незважаючи на те, що його наповненість склала 72 відсотки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ