Today.ua

Приклад для багатьох дівчаток: актриса серіалу “Свати“ розкрила секрет стрункості

Українська актриса Анна Кошмал, яка зіграла героїню Женю в серіалі "Свати", стала прикладом для наслідування для багатьох дівчат, які хочуть стати артистками. Крім того, Кошмал радує чоловічу аудиторію своїми відвертими фотосесіями і шикарною фігурою. Анна не виснажує себе дієтами, і при цьому завжди знаходиться в прекрасній формі. Можливо, причиною стрункості дівчини стала її відмова від м'яса.

За словами актриси, вона вже рік дотримується принципів вегетаріанства. Спочатку дівчина просто відмовилася від м'яса, тому що воно забирає багато енергії на перетравлення, а в жорстких умовах зйомок це не грало Анні на руку. Пізніше Кошмал почала детально вивчати цей спосіб життя та його принципи і відмовилася від всіх продуктів тваринного походження. В результаті зараз вона не вживає ні рибу, ні молочні продукти, ні яйця. А при важкому графіку і зовсім переходить на сироїдіння, яке, на думку Кошмал, вивільняє багато енергії і дозволяє працювати в посиленому режимі.

У раціоні Анна віддає перевагу фруктам і харчується за системою: вісімдесят відсотків вуглеводів, десять відсотків білків і десять — жирів.

"Мені подобається науковий підхід, тому я із задоволенням спробувала цю систему і зрозуміла: все, що мені потрібно, знаходиться у фруктах і овочах. І коли говорять, що необхідні додаткові джерела білка, я тільки пожимаю плечима", — розповідає Анна.

Результат такого підходу — на обличчя. Актриса чудово справляється з важкими навантаженнями і знаходиться в прекрасній формі, хвилюючи шанувальників своїми фото і радуючи ролями в кіно.

Раніше повідомлялося, що 22 жовтня Анні Кошмал виповнилося 25 років. На даний момент актриса заміжня і виховує однорічного сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ