Today.ua

“Приховувати не буду“: Лоліта Мілявська показала шанувальникам фото без макіяжу

Лоліта Мілявська, російська співачка, якій заборонено в'їзд в Україну, в прямому сенсі показала шанувальникам своє справжнє обличчя. Так, Лоліта перед камерою зняла макіяж та опублікувала це відео на сторінці в Instagram.

Співачка без жодних фільтрів продемонструвала фоловерам концертний макіяж, а також розповіла і показала, як вона доглядає за своїм обличчям. Лоліта зняла накладні вії, змила грим і наклала на обличчя маску.

"Це один з днів гастрольного туру. Все як є. Фільтрів не буде принципово! Втома після концерту на обличчі. Навіть приховувати не буду. Але завдяки тестуванню різної косметики, думки повернулися в жіноче русло. Не забувайте любити себе, як би не втомлювалися!!! В організмі відразу починаються казкові процеси і думки про прекрасну жінку з Вашим ім'ям", - так підписала відео Лоліта.

Шанувальники оцінили сміливість і щирість артистки та засипали її компліментами, назвавши її красунею.

"Лоліта, Ви справжнісінька наша зірка. Без прикрас і брехні! Ми Вас любимо. Як Вам вдалося залишитися справжньою в нашому шоу-бізнесі?", "Повага до вас величезна, Лоліта, за вашу титанічну працю!", "Красуня, як завжди", - пишуть в коментарях.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Это один из дней гастрольного тура. Всё, как есть. Фильтров не будет принципиально‼️ Усталость после концерта на лице. Даже скрывать не буду. Но благодаря тестированию разной косметики, мысли вернулись в Женское русло☝?? Не забывайте Любить Себя, как бы не уставали!!! В организме сразу начинаются сказочные процессы и мысли о Прекрасной Женщине с Вашим именем ?❤⠀ ⠀ Полную версию этого дня смотрите на @letoile_official ♥️⠀ ⠀ 1. Очищающее масло Shu Uemura⠀ 2. Очищающая эмульсия Vegiteria⠀ 3. Маска Instant Firming⠀ 4. Крем для лица Vegiteria⠀ ⠀ Всю информацию вы легко найдёте в интернете и сориентируетесь по ценам☝

Публикация от Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya)

Як відомо, в квітні 2017 року Лоліту, яка прямувала в Україну, не пустили в Київ через поїздку в окупований Крим. Її висадили з поїзда на прикордонному контролі. Артистці заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Нагадаємо, раніше Лоліта вийшла у світ в одній білизні і відверто розповіла про своє особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ