Today.ua

Приховають зморшки та омолодять: названо чотири стильні стрижки з чубчиками для кожного типу обличчя

Не обов'язково змінювати стрижку, якщо ви хочете приховати недоліки на обличчі. У деяких випадках можна обійтися чубчиком. Стилісти розповіли, як правильна форма чубчика візуально підтягне обличчя і зробить його молодшим на кілька років.

Чубчик з анти-ейдж ефектом для різних типів обличчя

Прямокутне обличчя

Жінкам із прямокутною формою обличчя підходять практично всі типи чубчиків, адже з кожним із них обличчя розкривається по-своєму.

Як варіант, можна зробити укорочений прямий чубчик, який м'яко лягатиме вниз, роблячи образ милішим. Якщо ж укладати чубчик нагору, то можна досягти зворотного ефекту. Для прямокутного типу обличчя також підійдуть текстурні чубчики, що пом'якшують риси обличчя.

Трикутне обличчя

Трикутному типу обличчя підходять як короткі, м'яко покладені вбік, так і підняті вгору чубчики. Для омолоджувального ефекту підійде текстурний чубчик.

Щоб додати своєму образу зухвалості, можна на короткій стрижці зробити гоління по бокам і додати подовжений текстурний чубчик.

Квадратне обличчя

Округлі лінії на скронях допоможуть пом'якшити форму квадрата. Якщо хочете витягнути обличчя і надати йому прямокутнішу форму, піднімайте чубчик нагору - так він подовжить ваше обличчя. Або зробіть подовжений чубчик з текстурою і піднімайте волосся, щоб воно трохи стирчало вгору.

Також можна створити об'єм нагорі, використовуючи стайлінги або забираючи волосся за вухо з одного боку. Тим самим візуально додається зверху об'єм, форма обличчя коригується, і відбувається ліфтинг-ефект.

Кругле обличчя

Власницям круглої форми обличчя краще вибирати стрижки трикутної форми, які починають розширюватися від вилиць і вище. Щоб не створювати зайвого об'єму на щоках, варто прибирати волосся з цієї зони. Підійдуть як короткі чубчики, і подовжені.

Також можна попросити перукаря зробити асиметричну трикутну чубчик-шторку. Вона також дасть ліфтинг-ефект та скоригує форму обличчя.

Раніше повідомлялося, як виглядає трендова стрижка весни 2023 року глянсовий боб.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ