Today.ua

“Прозорі вибори“: Разумков передбачив подальшу долю Авакова

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про те, яким його партія бачить майбутнє глави МВС Арсена Авакова. Він зазначив, що під час президентських і парламентських виборів МВС зайняв позицію рівновіддалену по відношенню до всіх політичних сил і виконав ті завдання, які перед ним стояли - забезпечити прозорість виборів.

"Я вам зараз і не можу чітко відповісти (залишиться Аваков на своїй посаді - ред.), тому що не я висуваю – ні як голова партії, ні як майбутній, напевно, народний депутат. А це буде пропонувати новий керівник уряду. Але керівник уряду, глава уряду з'явиться трохи пізніше", - сказав Разумков.

Разумков додав, що кілька разів особисто зустрічався з міністром, але ніяких кулуарних домовленостей про збереження за Аваковим його посади не було.

"Що стосується позиції по комунікаціях, я з Арсеном Борисовичем перетинався кілька разів. Один раз на інавгурації, ще на якомусь заході. Але, скажімо так, якихось кулуарних переговорів ми з ним точно не вели", — зазначив Разумков.

Глава "Слуги народу" додав, що на цих виборах (і парламентських, і президентських - ред.) Нацполіція багатьом поламала і схеми, і сітки, таким чином, Аваков непогано впорався зі своїми обов'язками.

Нагадуємо, спікером новообраної Верховної Ради може стати перший номер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Також Today.ua повідомляв, що Володимир Зеленський заявив лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко про неможливість зайняти пост прем'єр-міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ