Today.ua

Прогноз погоди: українцям обіцяють сильний вітер і морози

Найближчі дні в України буде по-справжньому зимня погода, але поки що без снігу та жодних опадів. Такий прогноз погоди озвучили українські синоптики.

Сьогодні, 22 листопада, очікується вітряна, похмура та холодна погода на території більшості областей України. Вночі температура повітря може знизитись до -10...-12 градусів.

На сході України буде сонячно, подекуди - хмарно, але опади не прогнозуються. Вночі температура повітря коливатиметься від -9 градусів в Харківській області, до -12 градусів - у Луганській та Донецькій областях. Вдень буде теж холодно - від 0 до -2 градусів. Очікується сильний вітер, пориви сягатимуть 12 м/с.

У південних областях України теж різко похолодає. Вночі в Одесі - від -1 до -3 градусів, в Миколаєві - до -5...-7 градусів. Вдень очікується від -1 до +3 градусів.

На півночі України буде хмарно з проясненнями, опадів синоптики не обіцяють. Вночі - до -6...-8 градусів, а вдень температура буде від 0 до -2 градусів.

Погода на заході буде похмурою, місцями можливі невеликі прояснення. Температура вночі - від 0 до -4 градусів. Денна температура коливатиметься від 0 до +4 градусів.

В Києві очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вдень невеликий мороз, температура очікується від -1 до -3 градусів.

Нагадаємо, за даними метеорологів, Новий рік українці, швидше за все, зустрінуть без снігу, але з сильними морозами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ