Today.ua

“Про мене все перебріхують“: колега по “Няні“ і колишній коханий Заворотнюк відмовився коментувати хворобу акторки

Відомий російський продюсер і режисер Сергій Жигунов, відомий публіці своєю роллю Максима Шаталіна в серіалі "Моя прекрасна няня", висловив невдоволення з приводу галасу в ЗМІ навколо хвороби його колеги та колишньої коханої актриси Анастасії Заворотнюк.

Жигунов відмовився детально коментувати ситуацію зі страждаючою від раку акторкою, пояснивши тим, що про нього "все перекручують".

"Ставлення до всього цього у мене, звичайно, є, але коментувати не буду, вибачте. Про мене все перекручують, тому тепер я просто мовчу, вибачте", - сказав він.

Як відомо, в останні тижні до Анастасії Заворотнюк прикута величезна увага громадськості. Про боротьбу з раком мозку актриси з'являтися безліч інформації різного ступеня достовірності. Мовчання рідних і близьких дає приводи для спекуляцій. Зокрема, з'являлися тривожні новини про те, що лікування Заворотнюк припинено, оскільки лікарі не бачать можливості вилікувати акторку.

Як відомо, Жигунова і Заворотнюк пов'язували не тільки робочі відносини, а й романтичні. Вони зустрічалися з 2004 по 2008 рік, однак з невідомих причин розійшлись. Незважаючи на розрив, Жигунов завжди відгукувався про Заворотнюк виключно позитивно, підкреслюючи, що вона - яскрава особистість, якій властиво вигадувати про себе небилиці, але тільки не у випадку з важкою хворобою.

Нагадаємо, раніше відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як їй вдалось пережити смерть чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ