Today.ua

“Про майбутнє відповім у майбутньому“: Гройсман залишає посаду з обнадійливою заявою

Чинний глава Кабінету міністрів Володимир Гройсман побажав успіхів новому складу уряду і пообіцяв розповісти про свою майбутню діяльність. Про це він заявив у понеділок, 19 серпня, в кулуарах бізнес-форуму.

"Я точно знаю, що майбутнє є, і про майбутнє я обов'язково відповім в майбутньому", - інтригуюче відповів Гройсман на питання журналістів.

Гройсман додав, що буде підтримувати всі ініціативи, які стосуються захисту українського інтересу.

Як відомо, перед своєю відставкою Володимир Гройсман доручив міністерствам підготувати своєрідні послання наступним керівникам з інформацією про ситуації в галузі та рекомендаціями щодо подальших дій. Перше таке "послання" від Міністерства охорони здоров'я вже готове. У ньому йдеться про найважливіші проекти, які повинні бути продовжені в галузі охорони здоров'я, а також про вже існуючі напрацювання.

При цьому Гройсман висловив надію, що в новому Кабміні скоротять кількість міністерств. Також він хотів би, щоб новий уряд продовжив впроваджувати реформи. Зокрема, у сфері освіти, медицини, в питанні децентралізації.

Раніше повідомлялося, що глава Офісу президента Андрій Богдан надіслав офіційний лист Володимиру Гройсману, в якому йдеться про призупинення фінансування програм регіонів до моменту створення нового уряду. Кабмін це прохання поки що ігнорує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ