Today.ua

ПриватБанк запустив нову послугу в Приват24

ПриватБанк запустив нову послугу. Тепер клієнти Приват24 зможуть відкрити рахунок в одному з НПФ в інтернет-банкінгу або мобільному додатку.

Керівник напрямку небанківських продуктів ПриватБанку Олексій Турівний на своїй сторінці у Facebook повідомив, що вперше в Україні державний банк реалізував в Приват24 web платформу для пенсійних фондів: ОТР-Пенсія, Династія та ПриватФонд.

Нова послуга Приват24 працює наступним чином:

У ПриватБанку також повідомили, що можна укласти контракт на третю особу, наприклад, батька або матір, і поповнювати їх майбутню пенсію зі своєї зарплатної картки.

Перший заступник глави Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова повідомила, що скоро до системи електронної ідентифікації громадян BankID Нацбанку підключиться ПриватБанк. Нагадаємо, BankID — система, яка надає користувачам можливість проходити перевірку віддалено, щоб дистанційно отримати державну або банківську послугу.

Нагадаємо, ПриватБанк запустив функцію оформлення кредитних договорів розстрочки за допомогою безконтактних цифрових гаманців Apple Pay і Google Pay, які завантажені в кожному смартфоні. Зазначається, що відповідно до цієї функції, оформлення кредиту відбуватиметься в межах послуги банку “Оплата частинами”, яка передбачає оформлення низьковідсоткового кредиту (зі ставкою 0,01% річних). Оформити розстрочку можна без використання картки в торгових точках, де встановлено POS-термінали ПриватБанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ