Today.ua

ПриватБанк запустив новий сервіс у Privat24

ПриватБанк, який увійшов у топ-1000 успішних фінансових установ світу, запустив послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської карти в Privat24. Про це повідомили в прес-службі фінустанови.

Оформити віртуальну картку можна в beta-версії Приват24 через меню «Гаманець → Додати карту». У меню карти можна отримати реквізити та ПІН-код — вони прийдуть клієнту на фінансовий номер телефону. Для розрахунків у магазинах та закладах карту потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay або Google Pay.

Відзначається, що ПриватБанк випускає у віртуальному вигляді як дебетові картки для виплат, так і картки "Універсальна" з можливістю встановлення кредитного ліміту.

Віртуальну карту можна оформити і в іноземній валюті. Тарифи на віртуальні карти ідентичні тарифами на звичайні пластикові картки.

Раніше ПриватБанк підготував сюрприз для юних клієнтів. Власники дитячих банківських карток зможуть виграти 500 тисяч гривень. Для цього просто потрібно з 17 липня по 31 серпня успішно пройти квест під назвою «Супергерої Приватбанку». В акції можуть брати участь власники картки Юніора Mastercard від ПриватБанку у віці від 6 до 17 років включно. Необхідною умовою є реєстрація на сторінці акції «Супергерої ПриватБанку».

Нагадаємо, Приват24 розширив мережу грошових переказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ