Today.ua

ПриватБанк заплатить 50 тисяч за інформацію про харківських підривників

ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 50 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які пограбували 25 червня банкомат в Харкові. Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, слідчі поліції з'ясовують всі обставини злочину та встановлюють факти, які вказують на осіб, які можуть бути причетні до зухвалого пограбування.

Передати інформацію про злочинців у ПриватБанк можна за телефонами (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, а також на електронну пошту: dezhurka@pbank.com.ua або security@privatbank.ua Анонімність гарантується.

За даними правоохоронців, в Харкові невідомі зловмисники за допомогою спецзасобів підірвали зовнішній банкомат ПриватБанку, який був розташований у приміщенні супермаркету за адресою проспект Перемоги, 70. Злочинці встигли вкрасти лише частину грошей, які перебували в банкоматі. Наряд охорони прибув на місце події вже після того, як зловмисники втекли.

У результаті вибуху повністю зруйновано зовнішній банкомат і приміщення супермаркету, в якому він знаходився.

Факт інциденту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі ПриватБанк також пообіцяв 50 тисяч грн за інформацію про підривників банкомату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ