Today.ua

ПриватБанк знімає гроші з карти, навіть коли їх немає

ПриватБанк знову опинився в центрі уваги ЗМІ. На сайті Мінфін 9 жовтня з'явився гнівний відгук клієнтки з приводу того, що банк без згоди клієнта веде баланс у "мінус". Фінансову установу звинуватили в тому, що вона робить з людей ідіотів.

"У моєї мами на картці для виплат, яка є соціальною, була певна сума. Це бачила і я, і вона, через додаток Приват24. На наступний день людина здійснює покупку. Після цього баланс на карті стає в «мінус", - поскаржилася клієнтка ПриватБанку.

ПриватБанк відразу ж відреагував на гнівне повідомлення клієнтки. Вона була завірена в тому, що в ситуації ретельно розберуться найближчим часом, не виключено, що розбирання будуть проводити в індивідуальному характері.

"Для коректної роботи картки і рахунку карти, а також дотримання умов міжнародних платіжних систем, по карті є можливість овердрафту. Ви завжди можете звірити витрати по виписці у особистому кабінеті Приват24", - відповів співробітник Приватбанку.

Як раніше повідомляв портал Today.ua, ПриватБанк стає небезпечним. Останнім часом все частіше з’являються негативні відгуки клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ