Today.ua

ПриватБанк попередив українців про шахрайську вікторину

ПриватБанк попередив українців про новий вид шахрайства, а також пояснив, що не проводить ніяких вікторин, розіграшів і опитувань з грошовими призами.

У прес-службі ПриватБанку повідомили, що інформація, яка розповсюджується у соцмережах, про виплату банком 10 тисяч гривень призових за участь в опитуванні не відповідає дійсності.

"ПриватБанк" не проводить ніяких вікторин, розіграшів і опитувань з грошовими призами", - заявили у фінансовій установі.

У банку також попередили, що подібні повідомлення розміщують шахраї з метою крадіжки даних платіжних карт клієнтів.

"Не дайте шахраям жодного шансу", - закликали у ПриватБанку.

Раніше ПриватБанк запустив послугу онлайн-обміну валют в Приват24, мобільному додатку Privat24 і терміналах самообслуговування. А вже влітку 2019 року банк готує запуск нової версії мобільного Приват24.

– Найближчим часом нова версія Приват24 буде доступна всім бажаючим, – сказав глава банку Петро Крумханзл. – Ми хочемо запропонувати клієнтам майже ідеальний продукт.

В цьому році ПриватБанк також планує масштабне оновлення hardware банку та оновлення мережі відділень.

– Ми суттєво збільшили кількість транзакцій, надалі обсяг операцій, що проводяться банком, буде рости на 15-20% щороку, – підкреслив глава ПриватБанку.

Нагадаємо, український олігарх та колишній власник банку Ігор Коломойський подав п’ять нових позовів до Господарського суду Києва проти НБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ