Today.ua

ПриватБанк похвалився рекордним прибутком у 2019 році

ПриватБанк отримав рекордний прибуток. За даними прес-служби державного банку, чистий прибуток за січень-жовтень 2019 року склав 28 мільярдів гривень. Це вдвічі перевищило фінансовий результат діяльності Приват24 у 2018-му.

Відзначається, що приріст кредитного портфеля ПриватБанку за 9 місяців поточного року склав 14,9%, а приріст чистих активів - 2%.

Приємна новина для клієнтів Приват24: за отримані або відправлені міжнародні грошові перекази через картки Mastercard обіцяють Apple AirPods та інші подарунки.

Для отримання подарунків від ПриватБанку необхідно виконати наступні дії:

- зробити міжнародний переказ на суму від 50 доларів США;

- використовувати карту Mastercard для оплати товарів і послуг (при цьому оплатити карткою треба не менше 5 разів на суму від 50 грн).

У програмі беруть участь всі види грошових переказів, які можна отримати і відправити через ПриватБанк. Зокрема, це SWIFT, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, Intel Express, "Хазрі", MEEST, Welsend і Р2Р-перекази з картки на картку. Також отримати подарунок можуть одержувачі платежів від міжнародних партнерів, серед яких TransferGo, Payoneer, TransferWise, Paxum та інші партнери PrivatMoney.

Також стало відомо, що ПриватБанк запустив нову послугу поповнення транспортних карт KyivSmartCard і проїзних у метро. Тепер поповнити KyivSmartCard і проїзні можна у всіх терміналах самообслуговування.

Раніше ПриватБанк запустив "Соціальний кабінет", де можна через Приват24 розрахувати розмір майбутньої пенсії, дізнатися про необхідні документи, подати заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ