Today.ua

ПриватБанк не обмежував зняття грошей з банкоматів

ПриватБанк заявив, що не обмежував зняття грошей з банкоматів. У прес-службі банку повідомили, що Приват не бачить нестандартних ситуацій, ліквідністю забезпечений. Державний банк не фіксує підвищеної активності клієнтів за зняття готівкових коштів через банкомати.

"Ми не бачимо нестандартних ситуацій, ПриватБанк забезпечений ліквідністю і працює прибутково», — зауважив на брифінгу голова правління банку Петро Крумханзл.

Представник прес-служби банку Інна Музичук повідомила, що рішення суду щодо націоналізації ПриватБанку поки не вплине на роботу Приват24.

“ПриватБанк при будь-яких умовах продовжить свою стабільну роботу”, – зазначила Музичук і підкреслила, що рішення суду, який визнав незаконною націоналізацію, до набрання чинності не позначиться на роботі Приват24.

Також наголошується, що наглядова рада банку зосереджена на поверненні майже 160 млрд гривень, якими держава докапіталізувала його після націоналізації. Цього можна досягти за рахунок максимізації ринкової вартості ПриватБанку і продажу його надійному іноземному інвестору.

Нагадаємо, у четвер, 18 квітня, Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення про виведення банку з ринку з участю держави, задовольнивши позов його колишнього власника Ігоря Коломойського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ