Today.ua

ПриватБанк буде торгувати цінними паперами

ПриватБанк отримав дозвіл на торгівлю цінними паперами.

Стало відомо, що Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКПЦФБР) видала ліцензію ПриватБанку для торгівлі цінними паперами. Про це повідомляє прес-служба НКПЦФБР.

- Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку вирішила видати акціонерному товариству ПриватБанк ліцензію на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з торгівлі цінними паперами, а саме, андеррайтингу, - повідомили в НКПЦФБР.

Також повідомляється, що заяву про надання відповідної ліцензії банк подав у НКПЦФБР ще 29 грудня 2018 року. А рішення про надання ліцензії НКПЦФБР прийняла 28 лютого 2019 року.

Раніше в прес-службі банку повідомили про те, що київська мережа ресторанів Tarantino family стала першою в Україні, чиї відвідувачі можуть скористатися новою послугою ПриватБанку, а саме: оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам у безготівковій формі - платіжними картами через POS-термінали.

- Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані або кав'ярні клієнти хочуть оплачувати картами і не носять з собою готівку, щоб подякувати офіціантові за гарне обслуговування та настрій, - каже керівник напрямку по обслуговуванню торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов. - Діджіталізація чайових у терміналах банку - це універсальне рішення, яке підходить всім підприємствам громадського харчування і дозволяє забезпечити комфортне обслуговування клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ