Today.ua

Принцеса у джинсах та кросівках: Кейт Міддлтон здивувала спортивним образом в Уельсі

Кейт Міддлтон побувала на фермі з вирощування морських водоростей в Уельсі. Принцеса обрала спортивне вбрання для нового виходу у світ.

Герцоги Кембриджські у річницю смерті королеви Єлизавети II побували на першій регенеративній океанічній фермі у регіоні. Увага була прикута до 41-річної Кейт Міддлтон. Вона – визнана ікона стилю, тому її образи часто стають прикладами для наслідування.

Королівська особа одягла білу футболку, на яку накинула парку оливкового відтінку. З ними поєднувалися сірі джинси скінні з великими накладними кишенями. Така модель у тренді восени 2023 року.

Дружина принца Вільяма доповнила одяг білими кросівками – її рідко можна побачити у подібному взутті. Стильне спортивне вбрання підкреслило тендітну фігуру Кетрін.

Принцеса Уельська зібрала довге темне волосся в об'ємну зачіску на потилиці. Візажист зробив їй яскравий макіяж з акцентом на очі. Smoky eyes доповнила нюдова помада.

Вилиці улюблениці британців підкреслив бронзатор. Зазвичай Мідддтон робить такий яскравий макіяж для вечірніх виходів у світ. Аутит знаменитості завершив світлий манікюр.

Почесна гостя поспілкувалася з дітьми працівників ферми. Вона отримала букет від однієї дівчинки, подякувала їй і присіла перед нею. Милий жест зачарував шанувальників Кейт.

"Така ніжна", "Дуже модно", "Як звичайна дівчина, а не людина блакитної крові", "Класно виглядає, так зухвало і одночасно просто", "Звик бачити її у розкішних сукнях, але casual також дуже підходить", - зазначили інтернет-користувачі.

Нагадаємо про жіночний образ Кейт Міддлтон на королівських скачках. Принцеса у червоній сукні з декольте та капелюсі, прикрашеній квітами, викликала фурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ