Today.ua

“Правила змінюються“: У Зеленського розповіли про умови подальшої співпраці з Верховною Радою

Представник президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповів, на яких умовах команда глави держави збирається співпрацювати з народними депутатами.

Зазначимо, раніше Зеленський звернувся до нардепів із закликом проголосувати за потрібні закони, які лежать на розгляді в парламенті і не були реалізовані через непотрапляння в лобістські кола.

Команда Зеленського була готова до компромісу з Верховною Радою, але тепер правила змінюються, зазначив Руслан Стефанчук.

"Ніяких домовленостей, ніякої закулуарщіни не буде", - наголосив представник президента.

За його словами, глава держави не буде підписувати законопроекти, що приймаються з порушенням регламентних процедур, а буде візувати лише якісні закони, які відповідають інтересам народу, що відповідають Конституції та принципів верховенства права.

https://www.youtube.com/watch?v=YL95DcXMN4c

"Основний принцип, який ми пропонуємо – сьогодні Україна потребує перезапуску системи влади", - зазначив Стефанчук.

https://www.youtube.com/watch?v=yNua3FT7u6s

Крім того, він зазначив, що команда президента збирається виконувати свої зобов'язання при нинішньому складі парламенту, однак невідомо, як складатиметься подальша співпраця.

Як раніше повідомляв Today.ua, Зеленський звернувся до народних депутатів з закликом почати голосувати за реформаторські законопроекти, розроблені українськими і західними фахівцями, і не "псувати" їх "корупційними витівками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ