Today.ua

Пожежа в одеському коледжі: Зеленський розповів про загиблу 16-річну студентку

Президент України Володимир Зеленський повідомив офіційні дані щодо кількості жертв і постраждалих в результаті пожежі, що вчора, 4 грудня, сталася в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Зокрема, Зеленський повідомив про загиблу 16-річну студентку Ксенію Бабенко.

Також, за даними глави держави, в результаті пожежі 14 людей зникли безвісти (серед них - 5 студентів), ще 27 осіб отримали травми і наразі перебувають у лікарнях. Шпиталізовані також семеро пожежних і рятувальників.

Зеленський висловив надію, що всі зниклі незабаром знайдуться цілими і неушкодженими. Втім, він не виключає, що жертв трагедії в Одесі може виявитись більше.

У зв'язку із пожежею Зеленський доручив губернатору Одеської області зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам, а також якомога швидше з'ясувати всі обставини, що призвели до цієї трагедії.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, загоряння в коледжі відбулося через те, що опалення не функціонувало. В учительській користувалися електронагрівальними приладами, один з яких, за попередніми даними, став епіцентром пожежі. Студенти, які опинилися вранці 4 грудня у вогняній пастці в коледжі Одеси, телефонували своїм батькам і повідомляли, що задихаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ