Today.ua

Повний місяць у квітні 2020: астролог назвав головну небезпеку

Повний місяць у квітні українці зможуть спостерігати у середу, 8 квітня, о 5:35 ранку. Це буде досить сильне явище з наслідками для здоров'я. Астролог Влад Росс рекомендує всім бути вкрай уважними у цей і подальші дні.

В день самого повного місяця слід контролювати свої емоції, не сваритися, відмовитися від важливих справ і не вирішувати важливі фінансові питання.

Також Влад Росс радить відмовитися від поїздок навіть на невеликі відстані. Сідати за кермо і літати на літаках може бути дуже небезпечно для життя.

Попередній повний місяць спостерігався 9 березня. Тоді через ретроградність Меркурія у багатьох людей почався непростий період, а вплив місяця, як відомо, може бути вкрай непередбачуваним.

В такі дні потрібно намагатися притягувати до себе якомога більше позитиву і проводити ритуали на залучення удачі, грошей і кохання.

Наступні повні місяці в 2020 році очікуються 7 травня, 5 червня, 5 липня, 3 серпня, 2 вересня, 2 жовтня, 31 жовтня, 30 листопада, 30 грудня. У червні, липні та листопаді повний місяць буде супроводжуватися місячними затемненнями.

Раніше повідомлялося, коли відбудуться найближчі магнітні бурі і як пережити це природне явище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ