Today.ua

Потужний вибух вщент розніс будинок під Дніпром: постраждав чоловік

У п'ятницю вдень, 29 березня, рятувальники Дніпропетровської області отримали повідомлення про вибух, який стався в селищі міського типу Просяна Покровського району. Про це інформує прес-служба ДСНС.

Вибух стався близько 16 години у приватному подвір’ї, на вулиці Чехова.

Фахівці рятувальної служби, які прибули на місце події, встановили, що внаслідок НП будівля площею 30 квадратних метрів повністю зруйнована.

Окрім того, вибухова хвиля пошкодила 3 будівлі, які були розташовані поряд.

В результаті події постраждав власник домогосподарства, 1974 року народження.

Наразі причина вибуху встановлюється правоохоронними органами.

Нагадаємо, у 14 грудні минулого року на вулиці Садова, 10 в Фастові Київської області на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух газу. У результаті події було зруйновано третій, четвертий та п’ятий поверхи.

Згодом місцева влада виділила 1 мільйон 170 тисяч гривень на допомогу постраждалиммешканцям будинку. В середньому, кожна сім’я отримала по 35 тисяч гривень.

Також ми писали, що раніше на восьмому поверсі будинку на вулиці Зодчих, 80А, у Святошинському районі столиці, в квартирі, де проживає неблагополучна сім’я, вибухнув газ.

Окрім того, у грудні минулого року в центрі Львова на різдвяному ярмарку біля Оперного театру прогримів потужний вибух, внаслідок якого постраждало п’ятеро осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ