Today.ua

Потрійна ДТП у Рівному: загинув зовсім молодий чоловік, його рідні – у важкому стані

У Рівному сьогодні по обіді сталася потрійна ДТП із трагічними наслідками. Аварія трапилась у мікрорайоні  Новий Двір на вулиці Чорновола. Там зіткнулися два легковика і маршрутка. У поліції області розповіли, як усе сталося.

22-річний житель Рівного, що був за кермом Geely CK, намагався обійти автомобіль, який їхав попереду нього. Задля цього він вискочив на зустрічну смугу. Далі все відбувалося за "класичним", у таких випадках, сценарієм. Зустрічною смугою рухався маршрутний автобус "Богдан". Саме в нього і врізався Geely з усього розгону. Від удару автобус відкинуло на інший легковик – Citroen. Але тому, можна сказати, пощастило. Ніхто з людей із тієї машини не постраждав.

Найбільше дісталося, звісно, Geely і тим, хто у ньому був. 20-річна дружина водія та ще двоє його пасажирів – жінка 48 років і 62-річний чоловік потрапили до лікарні. В усіх трьох стан важкий, у них – політравми. Сам 22-річний водій загинув на місці.

З маршрутки також постраждало четверо пасажирів. Серед них – троє дітей віком 4, 6 і 14 років, а також 20-річний житель Здолбунова. Їх також усіх ушпиталили.

Поліція з'ясовує обставини цієї ДТП.

Нагадаємо, винуватця смертельної ДТП під Києвом, в якій загинула сім'я – батьки і двоє дітей, хочуть відправити за грати на максимальний термін. Однак усе вирішуватиме суд, який відбудеться вже незабаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ