Today.ua

Потап заговорив про ще один медовий місяць з Настею Каменських

Український репер та продюсер Потап поділився планами на відпочинок зі своєю дружиною Настею Каменських. Як відомо, після свого весілля, яке відбулося 23 травня, подружжя вирушило у медовий місяць до Туреччини. Через щільний гастрольний графік артистам вдалося побути разом лише тиждень. Але в нещодавньому інтерв'ю "Світському життю" Потап зізнався, що вони з Настею планують влаштувати ще один медовий місяць. Куди саме відправляться закохані, він не розповів.

"Плануємо тиждень відпочити десь за кордоном, але ми багато чого собі не дозволяємо, тому що треба бути у формі", - зізнався Потап Каті Осадчій.

Потап також розповів, чому в перший раз вони з Настею вибрали для відпочинку саме Туреччину.

"Дуже класно провели час і не пошкодували, що вибрали саме цю країну, оскільки вона близько, летіти дві години, а часу було дуже мало, тому що щільний концертний графік, як у мене, так і у Насті. Ми наздоженемо нашу медову відпустку", - розповів продюсер.

Днями молоде подружжя Потап і Настя показали, як проводять свої вихідні. Зіркова пара на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, зроблене під час поїздки в автомобілі. Кінцеву точку маршруту пара не повідомила.

Today.ua повідомляв, що Настя Каменських поділилася зі своїми підписниками в Instagram ніжним відео. Співачка розповіла, що, повернувшись додому зі зйомок шоу «Х-Фактор», її на кухні чекала ваза з розкішними ніжно-рожевими гортензіями від коханого чоловіка Потапа. Побачивши квіти, артистка вирішила похвалитися букетом перед шанувальниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ