Today.ua

Потап спантеличив шанувальників

Потап (Олексій Потапенко), український репер, шоумен і продюсер, тренер вокального шоу "Голос країни", любить пожартувати над іншими, вміє сміятися над собою і не перестає по-доброму провокувати публіку. Так, Потап примудрився спантеличити шанувальників, опублікувавши в Instagram фото та двозначний вірш.

Потап показав фанам оригінальне фото, на якому практично все обличчя завернуто в рушник і лише стирчить один ніс. Судячи з підпису, співак навідався в барбершоп, після чого у нього народився провокаційний експромт.

"Рушник на зірці, ніс, як ніби-то в ... (вставте слово)", - запропонував Потап своїм шанувальникам завдання на кмітливість.

Коментатори сміливо прийняли виклик і почали навперебій пропонувати власні варіанти, а також відзначили своєрідне почуття гумору артиста: "В узді", "В воді", "Чудик-Юдіка!", "В гнізді", "Ніс,як ніби на обличчі! Все логічно", "Всі люди, як люди, а Потап - суперзірка", "Гарний початок дня", "Так, зрозуміли ми, зрозуміли, що це мідія", "Ніс, як ніби-то скрізь!", "Твій ніс приріс", "Льош, це слова з нової пісні?", "Кожен розуміє в міру своєї зіпсованості", "Гарна перевірка на зіпсованість".

До речі, багато шанувальників навіть припустили, що це може бути фраза з нового хіта репера Потапа.

Раніше Настя Каменських відкрила таємницю зв'язку з Потапом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ