Today.ua

Потап похвалився обідом від Насті Каменських: з'явилося відео

Репер Потап похвалився своїм підписникам в Instagram смачним обідом, який йому приготувала дружина Настя Каменських. У мережі з'явилося відео, на якому Потап хвалить свою дружину за смачні домашні котлетки. Він зазначив, що Настя відмінно справляється зі своїми домашніми обов'язками.

"...Ось багато говорять, ти, мовляв, одружився на співачці... А я вам скажу, що Настуся, в перервах між концертами, приготувала для мене дуже смачні котлетки з кролика", — говорить Потап в кадрі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

-Настя, я тебе люблюю❤️ Тов божеее як милоо? • • • @kamenskux @mozgiband #настякаменских #алексейпотапенко #потапенко #потап #каменських #потапинастя #bearanddiamond #realpotap #kamenskux #семьяпотапенко

Публікація від Bear And Diamond? (@fan_potap_nastya)

Підписники артистів почали захоплюватися сімейної ідилією зіркової пари і залишати їм приємні коментарі з побажаннями щасливого сімейного життя.

"Коли готуєш для людини, яку любиш, навіть суп із сокири вийде смачним тому що приготований з любов'ю", "Насті всі такі)))", "Радий за вас від душі", "Ви класні! Щастя вам!" "Прям намистинки!", "Хозяюшка", - написали коментатори.

Відразу після весілля Потапа і Насті Каменських їх шанувальники активно почали обговорювати вагітність артистки. Після того, як молодята стали публікувати фото з медового місяця, фанати ще більше переконалися в цікавому положенні зірки. Їм здалося, що співачка почала набирати вагу.

Під час недавнього виступу на сцені столичного клубу Настя Каменських розвіяла чутки фанатів і заявила, що не вагітна, а просто трохи поправилася в Туреччині.

Today.ua повідомляв, що Настя Каменських порадувала шанувальників відвертим фото,на якому оголила груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ