Today.ua

Потап і Настя Каменських після весілля заспівали дуетом

Потап і Настя Каменських після свого весілля, яке відбулося 23 травня, вперше вийшли на сцену разом і заспівали дуетом свої старі хіти. Подружжя запалювало на ювілеї екс-регіонала і БЮТівця Миколи Баграєва. У середу, 19 червня, іменинник відзначав своє 55-річчя і запросив на захід багатьох зірок сучасного шоу-бізнесу.

Учасники вечірки опублікували відео з виступу Потапа і Насті в своїх Instagram-Stories. На корпоративі також були присутні Олександр Пономарьов, Надя Дорофєєва з чоловіком Дантесом, Позитив з дружиною Анною Завгородньою, гурт Mozgi, Мішель Андраде, Monatik, Тіна Кароль та інші. Зірки вшанували іменинника своїми виступами, і самі непогано повеселилися.

Потап і Каменських заспівали свої старі хіти "Не пара", "Чумачечая Весна" та інші. Надя Дорофєєва виступала з Позитивом і з Монатиком, а Mozgi устроили шоу в костюмах.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="69106,69104,69107,69105"]

Микола Баграєв - бізнесмен і депутат, у свій час зробив легендарний внесок у шоубізнес, заснувавши фестивалі "Таврійські ігри" і "Чорноморські ігри". Також він є засновником телеканалів М1 і М2, головою наглядової ради радіо-групи Тавр-медіа та співорганізатором багатьох фестивалів.

У 2000-му Баграєв почав політичну кар'єру, ставши секретарем Експертної ради промисловців і підприємців при Президентові України, а в 2002 році - членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України (від президента).

Раніше повідомлялося, що Потап поділився романтичним домашнім фото в ліжку з Настею Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ