Today.ua

Порошенко став офіційним кандидатом в президенти України, – ЦВК

У четвер, 7 лютого, Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Петра Порошенка кандидатом на вибори президента, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Всього документи до Центральної виборчої комісії для участі в президентських виборах подали 90 осіб.

Реєстрація всіх кандидатів в президенти триватиме до 8 лютого.

Раніше голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль став головою виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка. На думку Москаля, під час, коли Україна знаходиться в стані війни, не потрібно міняти президента.

"Коней на переправі не міняти", - сказав Москаль.

Порошенко заявив, що сьогодні кандидати в президенти активно експлуатують тему світу з Росією, при цьому більшість стверджують, що знають, як його досягти.

"Абсолютна більшість з них декларують те, що вони знають де мир: ось треба пройти, тут за рогом. Якщо треба, то стати на коліна, попросити, і там мир. Хочу вас розчарувати – там за рогом, особливо коли ви на колінах, стоїть Путін і чекає вас", - підкреслив Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати в президенти могли подавати документи на розгляд Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилася 3 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ