Today.ua

Порошенко розповів Зеленському бридку правду про Путіна

Петро Порошенко вказав президенту України Володимиру Зеленському про головні недоліки російського лідера Путіна. Петро Олексійович публічно попередив, що Володимиру Путіну не варто довіряти, не можна погоджуватися на рішучі компроміси з Кремлем щодо конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, у Росії заявили, що Україна повинна піти на прямі переговори з бойовиками і узгодити з ними закон про особливий статус окремих територій Донецької та Луганської областей. Раніше в Кремлі підтвердили інформацію про те, що саміт "Нормандському форматі" запланований на 9 грудня в Парижі.

"Інтереси Путіна і Росії полягають лише в тому, щоб за всяку ціну зупинити рух України до складу НАТО і Європейського Союзу... Рішучі компроміси з Путіним означають поразку. Рішучі компроміси з Путіним означають капітуляцію. Не вірте Путіну. Метою Путіна не є мир", - заявив лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко.

Нагадаємо, перший президент України Леонід Кравчук заявив, що нинішньому президенту Володимиру Зеленському потрібно дуже добре готуватися до переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним. Кравчук підкреслив, що Путін не поважає Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ