Today.ua

Порошенко набирає обертів: Roshen відкрила під Києвом ще одну фабрику

Кондитерська корпорація Roshen колишнього президента Петра Порошенка запустила новий виробничий цех у Борисполі. Офіційно про запуск фабрики у компанії не повідомляли, але на упаковках продукції, яка продається у фірмових магазинах виробника, зазначено, що солодощі виготовлені на бісквітному комплексі Roshen по вул. Привокзальній у м. Бориспіль.

У компанії повідомили, що підприємство зараз знаходиться на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

В даний час на бориспільському бисквитном комплексі задіяні дві лінії – з виробництва крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива в годину, а друга – з виробництва печива «Есмеральда» з новим смаком і печива Karolina.

"Зараз на фабриці працює більше 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність працівників повинна досягти 1 100 осіб", - повідомили в Roshen.

У компанії додали, що продукцію фабрики будуть поставляти в усі країни присутності корпорації. До кінця року планується вивести фабрику на повну потужність.

Вперше про бісквітну фабрику в Борисполі топ-менеджмент корпорації заговорив у 2013 році. Тоді плани швидко відклали через російське ембарго на українську кондитерську продукцію. У 2016 році до цієї ідеї повернулися знову. Для будівництва компанія взяла в довгострокову оренду п'ять земельних ділянок у Бориспільському районі.

Раніше повідомлялося, що телеведучий Андрій Пальчевський розповів про корупційні схеми, які процвітали в Україні за часів президентства Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ