Today.ua

Порошенка знову викликають на допит через завод “Кузня на Рибальському“

П'ятого президента України Петра Порошенка викликали на допит в Державне бюро розслідувань. Як і анонсувалося, допит призначено на 25 липня. Про це повідомляє Телеграм-канал Klymenko Time.

Як відомо, вперше Петра Порошенка викликали на допит на 17 липня на 9.30 ранку.

"Громадянину Порошенку необхідно з'явитися в Держбюро розслідувань, як вже анонсувалося, 17 липня о 9.30. До начальника третього відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань Олега Корецького", - йдеться в повідомленні.

Порядок денний був визначений 11 липня. Однак 12 липня у екс-президента заявили, що не отримували виклику на допит в якості свідка (на 17 липня).

Порошенко кличуть у Держбюро поки в якості свідка в кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів при купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському" (№62019000000000713).

Нагадаємо, 17 липня Петро Порошенко не з'явився на допит. Раніше стало відомо, що він відбуває до Страсбурга, де проходили вибори президента Єврокомісії. Таким чином він проігнорував допит в ДБР, призначений на 17 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ