Today.ua

“Понад $2 млн“: у Ахметова заперечують дані про фінансування “Слуги народу“ та Офісу Зеленського

Інформація про те, що олігарх Рінат Ахметов виділяє гроші на команду президента Володимира Зеленського та "Слугу народу" не відповідає дійсності. Про це заявили в прес-службі олігарха, після того як в Мережі з'явилася інформація про те, що Ахметов щомісяця виділяє більше $2 млн на фінансування Офісу президента і президентської партії.

Зазначається, що Рінат Ахметов не веде політичну діяльність з 2012 року. Все, на чому він зосереджений - це благодійність і розвиток футбольного клубу "Шахтар", а всім його бізнесом управляють досвідчені менеджери.

У прес-службі додали, що будь-які спроби "прив'язати" Ріната Леонідовича до певних політичних процесів не відповідають дійсності. Більш того, твердження такого роду завдають шкоди діловій репутації бізнесмена, тому у Ахметова їх назвали "абсолютною брехнею".

Раніше один з великих бізнесменів розповів виданню "Українська правда", що олігарх Рінат Ахметов виділяє на команду президента Володимира Зеленського та "Слугу народу" більше 2 мільйонів доларів щомісяця. Ця інформація виявилася непідтвердженою.

Нагадаємо, колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан в своєму інтерв'ю спростував інформацію про те, що на роботу президента Зеленського впливає олігарх Ігор Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ