Today.ua

“Помста Коломойського“: Гонтарева заявила про підпал свого будинку під Києвом

Колишня глава Національного банку України Валерія Гонтарева, яку 30 серпня в Лондоні збила машина, заявила, що вночі 17 вересня спалили її будинок в с. Гореничі під Києвом. Однією із версій загоряння дачі екс-очільниці Нацбанку поліція називає підпал.

"Наш будинок під Києвом в селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повний і остаточний свавілля! Я не знаю куди мені звертатися", — зазначила Гонтарева.

За словами правоохоронців, причиною пожежі могло стати і необережне поводження з вогнем або коротке замикання.

"Провадження поки не відкрили. На місці працює слідчо-оперативна група. З'ясовуємо деталі", — зазначив речник поліції Київської області Микола Жукович.

Гонтарева постійно говорить про те, що останні три роки їй надходять погрози від українського олігарха Ігоря Коломойського, який втратив ПриватБанк під час її роботи в НБУ. Тому вона не виключає, що саме він може бути причетний до останнього інциденту.

Нагадаємо, 30 серпня екс-глава НБУ Валерія Гонтарева потрапила в ДТП у центрі Лондона. На пішохідному переході її збив автомобіль. В результаті аварії Гонтарева отримала серйозні травми — переломи кісток стопи. Згодом, 5 вересня, в центрі Києва згорів автомобіль Audi А7, який за документами належав невістці Валерії Гонтаревої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ