Today.ua

Полторак відреагував на слова Коломойського про “громадянську війну“ на Донбасі

Міністр оборони Степан Полторак висловив здивування висловлюваннями бізнесмена Ігоря Коломойського, який назвав конфлікт на Донбасі громадянською війною. Про це він заявив сьогодні, 3 травня, в ефірі одного з українських телеканалів.

"Я, чесно кажучи, був здивований (заявою Коломойського - ред.). Я думав, що в Україні немає жодної людини, яка б так думала", - сказав Полторак.

Він також висловив упевненість, що всі українці розуміють, хто наразі воює на Донбасі, яка зброя там використовується, і хто скоїв агресію.

При цьому міністр оборони наголосив, що не хотів би оцінювати Коломойського, враховуючи, що той суттєво допоміг українській армії в 2014 році.

Як відомо, український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що на Донбасі - "громадянський конфлікт", при якому одну зі сторін підтримує Російська Федерація. Таку позицію він висловив в інтерв'ю українським журналістам.

https://youtu.be/QXRJEFJIrzo

Нагадаємо, також у цьому інтерв’ю Коломойський розкритикував обраного президента України Володимира Зеленського за ідею провести зустріч з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ