Today.ua

Полторак розповів про результати зустрічі з Зеленським

Міністр оборони України Степан Полторак, який вчора написав заяву про відставку, розповів про результати своєї зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським. Зокрема, він зазначив, що продовжить очолювати Міністерство оборони до прийняття Верховною Радою рішення про його відставку.

Полторак повідомив, що буде працювати виконуючим обов'язків міністра, поки український парламент не ухвалить рішення про його відставку.

"Тому що тоді, коли країна перебуває в стані війни - дуже небезпечно залишати Збройні сили без координації системи управління і без керівництва", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора, 20 травня, під час урочистої церемонії інавгурації в сесійній залі Верховної Ради новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що необхідно звільнити генерального прокурора Юрія Луценка, голову СБУ Василя Грицака і міністра оборони Степена Полторака. Також він заявив, що вимагає від Верховної Ради прийняття закону про скасування недоторканності народних депутатів.

Як відомо, 14 квітня 2016 року Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету міністрів України (уряд Гройсмана), у складі якого Степан Полторак був перепризначений на посаду міністра оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ