Today.ua

Поліція порушила 18 кримінальних справ під час акцій протесту “євробляхерів“

Під час акцій протесту власників автомобілів на єврономерах, що проходили 20 та 22 листопада по всій Україні, поліцією було відкрито 18 кримінальних проваджень. Про це заявив заступник голови Національної поліції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевіч, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішній справ України.

Він зазначив, що в цілому відбулося 54 акції в 23 регіонах України за участю 5,8 тис. учасників (3,4 тис. автомобілів). У поліцію надійшло 131 повідомлення про перекриття дорожнього руху. Одночасно до Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронцями були внесені відомості про 18 фактів кримінальних правопорушень.

"У більшості регіонів акції власників автомобілів на іноземній реєстрації пройшли без грубих порушень. Цього вдалося досягти завдяки правильній та своєчасній підготовці керівників поліції в областях, планування забезпечення правопорядку, належної комунікації з організаторами", - зазначив Фацевіч.

Нагадаємо, вчора, 21 листопада організація "Авто Євро Сила" оголосила, що на два дні призупиняє акцію протесту водіїв на єврономерах, але планує продовжити боротьбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ