Today.ua

Поліцейські отримали нові автомобілі

Сьогодні, 13 листопада, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Національної поліції Сергій Князєв передали 14 нових автомобілів підвищеної прохідності Mitsubishi L200 та Renault Duster вибухотехнічним підрозділам в різних регіонах України. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

«Приємно сьогодні зустрітися з вами та передати новий службовий транспорт для вашої успішної професійної роботи. Сучасні автомобілі дозволять поліцейським-вибухотехнікам працювати ефективно у найвіддаленіших районах», – сказав Арсен Аваков.

Зазначено, що нові автомобілі отримають фахівці-вибухотехніки Житомирської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Чернігівської та Чернівецької областей, а також  Департаменту вібухотехнічної служби Нацполіції м. Києва.

«Висококваліфіковані працівники повинні мати високоякісні засоби вилучення, евакуації та знешкодження вибухових речовин. І це ще один крок, який ми сьогодні робимо для розвитку такого важливого підрозділу», - сказав Сергій Князєв.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також представив спеціалістам-вибухотехнікам та поліцейським міста Києва нову мотиваційну програму, в основі якої лежить забезпечення поліцейських житлом.

Нагадаємо, Кабмін затвердив щомісячну грошову компенсацію за оренду житла поліцейським.

Раніше повідомлялося, що з грудня в Україні розпочнеться масштабне стеження за водіями на дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ