Today.ua

Похолодає і засипле мокрим снігом: синоптики озвучили прогноз погоди на вихідні

Погода на вихідні, за даними українських синоптиків, обіцяє прихід в країну похолодання та подекуди - мокрого снігу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, максимальна температура в суботу, 14 березня, складе 12 градусів тепла, а в неділю, 15 березня - 9 градусів вище нуля.

Так, завтра на півночі України очікується мокрий сніг. У східних регіонах синоптики прогнозують невеликий дощ, а на решті територій опадів не буде, однак очікується хмарна погода. Температура вдень в північних і західних областях складатиме до 7 градусів вище нуля, а вночі - 2 градуси тепла. На сході вдень буде від 7 до 11 градусів тепла, вночі - від 2 до 6 градусів вище нуля. В південних областях синоптики прогнозують до 14 градусів тепла вдень, а вночі - від 5 до 7 градусів вище нуля. У Київській області можливий мокрий сніг, температура повітря прогнозується до 8 градусів тепла вдень, а вночі - від 2 до 4 градусів вище нуля.

У столиці також прогнозують мокрий сніг, вдень від 5 до 7 градусів тепла, а вночі - від 2 до 4 градусів вище нуля.

Наступного дня, у неділю, по всій Україні буде хмарно. На півночі, сході, заході і в центрі температура вдень буде від 3 до 5 градусів тепла, а вночі очікуються заморозки - 4 градуси нижче нуля. В південних областях вдень буде до 6 градусів тепла, а вночі - від -1 до +1.

Нагадаємо, на 13 березня синоптики обіцяли прихід в Україну дощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ