Today.ua

“Погрожував розстріляти дітей“: помічник депутата розлютився на підлітків зі скейтами

Помічник і довірена особа кандидата в депутати Олександра Гончаренка від партії "Сила і честь" по мажоритарному округу в Києві Олексій Шкільний погрожував дітям розстрілом через те, що вони проїхали на скейтбордах повз його автівку. Про інцидент повідомив журналіст каналу "1+1" Ігор Колтунов, який став свідком цього свавілля.

За словами журналіста, Шкільний поставив свій автомобіль Toyota на пішохідному тротуарі. Поруч з ним проїхали діти і підлітки на скейтах, що дуже обурило помічника кандидата. Автовласник почав погрожувати підліткам, що вистрілить у них з вікна, якщо вони ще хоч раз скористаються пішохідним тротуаром поруч з його машиною.

Колтунов вирішив втрутитися у конфлікт і підійшов до Шкільного з увімкненою камерою. А той дістав телескопічну палицю і спробував забрати телефон у журналіста, погрожуючи розправою.

Але на цьому конфлікт не завершився. Олексій Шкільний підігнав другу машину, мабуть, бажаючи продемонструвати свою значимість.

"В цей раз Mersedes S500, держномер АА 7770 Е. Ну, спасибі що не виволік все своє майно з дому. Непробивний блатний номер "три сімки" на Мерседесі зустрічається тоді, коли автомобіль - ментівський, а за фактом - допомагає неадекватам зі структур сховатися від відповідальності", - розповів журналіст.

Помічник кандидата в нардепи не заспокоївся і приїхав з'ясовувати стосунки під офіс Колтунова в компанії друга. Журналіст заявив, що подав на Шкільного заяву до поліції.

Раніше повідомлялося, що син місцевого депутата від "Європейської солідарності" став винуватцем ДТП, в результаті якого загинула людина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ