Today.ua

Погода на католицьке Різдво: синоптики обіцяють дощі і мокрий сніг

Завтра, 25 грудня, у католицьке Різдво, майже по всій території України очікуються дощі. Про це свідчить прогноз погоди, опублікований на сайті Українського гідрометеорологічного центру.

За прогнозом погоди, по всій Україні буде плюсова температура. На заході вдень очікується від 2 до 9 градусів тепла, вночі - від 2 до 7 градусів. В центральних регіонах вдень буде від 5 до 7 градусів тепла, вночі - також від +5 до +7. На півночі вдень буде від 2 до 7 градусів тепла, вночі - теж від +2 до +7 градусів. На сході очікується і вдень, і вночі від +2 до +4 градусів.

По всій території України, за даними синоптиків, можливі дощі, подекуди - мокрий сніг. Зокрема, сніжитиме у Львові, Чернівцях, Івано-Франківську та Хмельницькому. В інших областях очікується невеликий дощ.

У Києві в католицьке Різдво температура буде однаковою вдень і вночі - від +5 до +7 градусів. Мешканців столиці попереджають про дощі, які також будуть йти і вдень, і вночі.

Раніше повідомлялось, що в Україну йде сніжний циклон. Синоптики попереджають про різке похолодання вже наприкінці місяця, тож Новий рік українці зустрінуть вже з не такою теплою як для грудня погодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ