Today.ua

“Побив і погрожував“: колишньому нардепу від партії Ляшка повідомили про підозру

Прокуратура Київщини повідомила про підозру колишньому народному депутату Сергію Скуратовському у зв'язку з нападом і погрозами сільському голові Плахтянки Олександру Сорочану. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

"Ексдепутат, знаходячись на дорозі між селами Плахтянка та Андріївка Макарівського району Київської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з мотивів надуманої образи завдав сільському голові удар, від якого потерпілий не втримався на ногах та впав на землю. У результаті нанесеного удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Крім цього, під час вказаного конфлікту колишній народний обранець погрожував сільголові вбивством з мисливської рушниці.

Зазначається, що екснардепу було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 129 КК України. Наразі підозрюваного оголосили у розшук.

Прокуратура офіційно не називає імені підозрюваного, однак джерела українських ЗМІ повідомили, що йдеться про нардепа Верховної Ради 8-го скликання від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Скуратовського.

Нагадаємо, 2 вересня у столичному ресторані побилися нардепи від "Батьківщини" і "Європейської солідарності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ