Today.ua

“Побільше крові, зла для Росії“: репер Лігалайз підірвав мережу жорстким кліпом

Лігалайз (російський репер Андрій Меньшиков) підірвав мережу жорстким кліпом на пісню «Застій 2.0». Композиція «Застій 2.0» входить до нового альбому під назвою «Ali», який присвячений новій епосі застою в сучасній Росії. Режисер кліпу - Павло Бардін. У кліпі «Застій 2.0» балерини борються з силовиками. Відео, опубліковане 9 жовтня на YouTube-каналі, підірвало мережу: 19 тисяч переглядів, майже тисяча коментарів на підтримку популярного репера.

Лігалайз зазначив, що йому «прийшла пора записатися в русофоби».

«Все життя, як з гирею на нозі, з моєю країною. Я вдячний повною мірою за Росію Богу, але я не вірю в якийсь особливий шлях — бути убогим», — співає Лігалайз.

У композиції він критикує армію, «царя» і дармоїдів.

«Якщо не він, то хто? Якщо не так — потоп. Заткнись, мурло, і шануй царя — і ось весь стеля», — з гіркотою констатує репер Андрій Меньшиков.

Згадав Лігалайз і відносини Росії і України, і «Крим наш».

«Побільше крові, побільше Солсбері і Сірий, більше Донбасу, Криму — більше зла для Росії. Щоб навколо на дух взагалі нас не переносили, щоб ми від усіх закрилися нарешті на чолі з месією», — співає російський репер.

https://youtu.be/7wr7oALh5Tw

"Це бомба!", "Нарешті вголос, голосно і прямим текстом!", "Це дуже сміливо і круто! Приємно здивував, продовжуй в тому ж дусі!" - пишуть коментатори.

Раніше росіянам нагадали про недавню ситуацію з затриманням шамана, який йшов в Кремль «виганяти Путіна», підкресливши, що з українськими мольфарами так легко впоратися їм не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ