Today.ua

“Платіжки прийшли“: Кошовий висміяв “собачий скандал“ за участі “слуги народу“

Євген Кошовий, головний актор студії "Квартал 95", не обійшов стороною "собачий скандал" за участю нардепа від "Слуги народу" Євгена Брагара та вирішив також пожартувати на цю тему. Так, в своїй сторіс в Instagram Кошовий опублікував фото з собакою та повідомив, що йому прийшли платіжки за комунальні послуги.

"Прийшла платіжка", - так "кварталівець" підписав спільне фото з собачкою в сторіс.

Слід зазначити, що на світлині Кошовий із серйозним обличчям тримає на руках песика, в якого в цей час досить перелякані округлі очі. Мова йде про породу чихуахуа, яка вважається досить елітною.

Нагадаємо, раніше народний депутат від пропрезидентської партії "Слуга народу" Євген Брагар в ефірі одного з українських телеканалів запропонував пенсіонерці, яка поскаржилась, що їй нічим платити за комуналку, продати свою собаку, якщо вона в неї елітної породи. Ця історія здійняла неабиякий галас та вже стала справжнім мемом.

Брагара вмить розкритикували не тільки за висміювання українських пенсіонерів, які ледь зводять кінці з кінцями, а і за аморальну пропозицію продавати своїх домашній улюбленців, ніби це якась матеріальна річ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ