Today.ua

Під Києвом затримали педофіла з Німеччини, що 4 роки переховувася від поліції на батьківщині

В місті Обухові Київської області правоохоронці затримали мешканця Німеччини, якого підозрюють у розбещенні дітей. Чоловік протягом чотирьох років переховувався від поліції Німеччини, повідомляє прес-служба правоохоронців області.

Встановлено, що протягом п'яти років - з 2007 по 2012 - житель Німеччини неодноразово здійснював розпусні дії, розбещення та зґвалтування дітей. Німецькі правоохоронці виявили 15 таких фактів та в лютому 2015 року оголосили підозрюваного у міжнародний розшук.

Чоловіку інкримінують скоєння злочинів, пов'язаних з розбещенням дітей з обтяжуючими обставинами. Зокрема це злочини, передбачені ст. 174 (розбещення підопічних), ст. 176 (розбещення дітей) Кримінального кодексу Німеччини.

"Ми перевірили отриману інформацію про можливі місця його знаходження, відпрацювали всі отримані дані, провели додаткові заходи та затримали його", - повідомив начальник відділу розшуку Департаменту карного розшуку Національної поліціі Роман Крилевич.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому тимчасового арешту з подальшою екстрадицією до Німеччини. На батьківщині йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві викрили черговий бордель, замаскований під "масажний салон". Незаконний бізнес організувала 31-річна жінка, під керуванням якої у декілька змін "працювали" 8 дівчат. Чоловіки платили за інтимні послуги від 1 до 3 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ