Today.ua

Під Києвом сталася страшна ДТП: п'ятеро загиблих

У п'ятницю рано вранці, на автодорозі Музичі – Грузьке по вулиці Грушевського у селі Яблунівка Макарівського району на Київщині сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

На місці події правоохоронці встановили, що 27-річний житель села Новосілки, керуючи автомобілем "ВАЗ 21124", виїхав на попутне узбіччя, де зіткнувся з деревом.

В автівці на момент аварії знаходилось п’ятеро пасажирів, усі жителі сіл Новосілки та Яблунівка, Макарівського району.

В результаті ДТП водій та четверо пасажирів, юнаки віком 19-20 років та 16-річна дівчина, від отриманих трав загинули на місці аварії. Ще одну неповнолітню пасажирку з тяжкими травмами на кареті швидкої доправили до лікарні, де наразі за її життя борються медики.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України та встановлює всі обставини смертельної аварії.

Повідомляється, що на місці дорожньо-транспортної пригоди працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, швидка медична допомога, а також черговий караул 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Макарів.

Нагадаємо, у четвер, 7 березня, на перетині проспекту Науки і вулиці Ракетної в Києві сталася серйозна ДТП з автівками Chevrolet та Audi.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ