Today.ua

Під час пресмарафону Зеленському довелося викликати лікаря (відео)

У четвер під час пресмарафону президентові України Володимиру Зеленському знадобилася медична допомога. Главі держави терміново довелося зробити уколи для того, щоб він не втратив голос.

Президент України розповів, що зв'язки - це його слабке місце. Важливо відзначити, що Володимир Зеленський відповідав на запитання журналістів протягом 14 годин. Нагадаємо, пресмарафон стартував 10 жовтян о 10 ранку.

https://youtu.be/tMwWnMEC-VE

"Зв'язки - моє слабке місце, ви знаєте про це. Але ми підготувалися, приїхали (фахівці. - Авт.), які роблять мені деякі процедури. Якщо втрачу голос - повернемо", - пожартував Володимир Олександрович.

https://youtu.be/F9twpEl2gtg

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський примудрився встановити світовий рекорд, переплюнувши президента Росії Володимира Путіна. Пресмарафон з журналістами, який Зеленський влаштував 10 жовтня, став найтривалішим в історії міжнародної політики. Після 8-годинного пресмарафону до Володимира Олександровича та журналістів вийшов представник Державного реєстру рекордів, який заявив, що український президент встановив світовий рекорд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ