Today.ua

“Піару тут не місце“: Луценко зізнався, що у справі вбивства Шеремета є “гарячі версії“

Генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що в розслідуванні вбивства відомого журналіста Павла Шеремета «є гарячі версії».

«Заслухав черговий щоквартальний звіт начальника Нацполіції та начальника карного розшуку по справі вбивства Шеремета. Допитані сотні людей. Перевірені десятки тисяч. Залучені іноземні фахівці. Є гарячі версії», — написав він у Facebook.

За словами генпрокурора, для розслідування вбивства Павла Шеремета робиться все можливе.

"Піару тут не місце", – додав Луценко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський терміново скликає всіх силовиків. Президент України чекає доповіді від Генпрокурора Луценка, голови МВС Авакова, голови Нацполіції і голови СБУ у резонансній справі щодо вбивства відомого журналіста Павла Шеремета.

“23 липня прошу зібратися Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голову Національної поліції і голову СБУ та доповісти про хід розслідування. Запрошую на зустріч журналістів”, – заявив президент України Володимир Зеленський.

Як раніше писав Today.ua, у Києві в суботу, 20 липня, в третю річницю вбивства відомого журналіста Павла Шеремета, пройшла акція «Хто вбив Павла? Три роки без відповіді». Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в центрі Києва в результаті вибуху автомобіля, за кермом якого він перебував. Замовники і виконавці злочину досі не затримані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ